30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !


 

Bugün 30 Ağustos zafer bayramı. Emperyalist güçlerin perişan ettiği bir halkın, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ayaklarının üstüne kalktığı günün 101. yıl dönümü.

 

Emperyalizmle mücadele ederken dünya ülkelerine de esin kaynağı olmuş bu destan, ülkemizin büyük gurur kaynaklarından biri olmaya devam ediyor. Ancak hiçbir zafer tekrar tekrar kazanılmadığı sürece kalıcı değildir. O nedenle 30 Ağustos hâlâ günceldir.

 

30 Ağustos emperyalistlere olduğu kadar; ülkeyi emperyalist heveslerle maceralara sokan kifayetsiz yöneticilere, çıkarları için vatanı peşkeş çekenlere, Anadolu halkını sömüren hanedanlığa, yerli işbirlikçilere karşı da kazanılmıştır.

 

Emperyalist saldırıların günümüzde de devam ediyor olmasıyla 30 Ağustos ruhunun önemi ve canlı tutulmasının gerekliliği tarihsel bir sorumluluk olarak önümüzde durmaktadır.

 

30 Ağustos, yoksul Anadolu halkı ve bir grup devrimcinin kararlı mücadelesidir. Onların karşısında emperyalistler, işbirlikçileri, saltanat ve hilafet yanlısı yobaz tayfası vardı. Biz kazandık, onlar yenildi !

 

30 Ağustos'un yaratıcılarına, Mustafa Kemal Atatürk'e, emperyalist işgale karşı savaşan halkımıza selam olsun !

 

MANİSA TABİP ODASI

YÖNETİM KURULU